crisstel.ro evenimente, expoziții și lansări, interviuri, recenzii și povestiri punctul de întâlnire pentru iubitorii de cărți traduceri la ediții rare de carte film clasic, la documentare, de la CD, la vinyl Cupoane, oferte și promoții online recompensează pe cei care se abonează la newsletter Carturesti.ro

Cupoane, oferte și promoții Cărturești.ro

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Primul paragraf ramâne neschimbat

Cărturești.ro-  RAFTUL AUTORILOR ROMÂNI: AUTORI INVITAȚI – ADINA POPESCU

Cărturești autori români redactor cărți pentru copii și adulți revistă iarnă

carturesti.ro%20

filme documentare cărturești carusel cărți librărie online București deco

În viața profesională, cel mai adesea, Adina Popescu scrie. Scrie în Dilema Veche de la 18 ani, unde este și redactor, scrie pentru copii şi adulţi. Mai organizează și workshopuri de scriere creativă pentru copii și, pe aceeași filieră de interese și activități, editează la Arthur o revistă dedicată micilor autori de povestiri: Ordinul Povestitorilor, ajunsă la numărul 10 în iarna lui 2019. Deși a terminat regie, nu se consideră regizoare. Însă, din când în când, mai realizează și filme documentare pe teme dintre cele mai diverse: Copiii uraniului în 2009, despre o comunitate restrânsă de oameni care trăiește de pe și în urma exploatării uranifere din Băița-Plai și Anul dragonului în 2013, despre comunitatea de imigranți chinezi din București. Locuiește, într-adevăr, aproape de Calea Moșilor, cu care are o relație intensă și de lungă durată, cum o atestă cele două volume de Povestiri de pe Calea Moșilor publicate până acum. Adina Popescu se definește pe ea însăşi în modul cel mai adecvat ca un „om care scrie”. Volume publicate până în prezent: De ce nu-s românii ca nemții?, un volum de corespondență parțial publicată în „Dilema Veche” de-a lungul vremii și reluată în volumul apărut la Paralela 45 în 2019; Povestiri de pe Calea Moșilor (Young Art 2019), ce cuprinde 24 de povestiri despre copilăria și adolescența trăite în comunism (ediția din 2016 are 8 povestiri); un alt volumul de povestiri – În așteptare –, apărut la Herg Benet în 2018; un volum de bandă desenată publicat la Vellant în 2016 care-i plimbă pe cei mici Dincolo de orizont: Colinele Transilvaniei, realizat în colaborare cu Alexandru Ciubotariu/Pisica Pătrată; două volume (până acum) din trilogia fantastică O istorie secretă a Țării Vampirilor, apărute la Arthur. Rămâne să-l întâmpinăm cum se cuvine pe cel de-al treilea: Cartea Călătorului.

Cărturești.ro #Summertime – reduceri mari de vară – până la -60%

carturesti.ro%20

Când zicem summertime, noi ne gândim imediat la vacanță și, ca să iasă totul bine, ne-am pregătit cu reduceri noi şi mari de vară: împărțim cu cei care încă visează la mare vinurile noastre preferate, avem ciocolată, bomboane şi multe nebunii gourmet pentru cei care urcă pe munți cu rucsacul în spinare, și, firește, multe cărți, pe alese, pentru tratarea dorului de ducă sau a nostalgiei post-vacanţă.

Asezonăm totul cu câteva filme bune și punem de-o vară pe cinste. Dacă situația nu pare încă roz, o colorăm noi cu reduceri de până la 60% la produsele selectate. Vă urăm o vară liniștită! Promoția este valabilă exclusiv pe carturesti.ro, în limita stocului disponibil, în perioada 10 – 17 iulie.

Voucher cărturești cărți home&deco bullet journal libris comenzi cărturești top cărți cărturești lichidare de stoc review librarium voucher cadou cărturești coduri reduceri cărturești împachetare cadou contact telefon

INTRI PE CARTURESTI.RO SI AJUNGI LA SALZBURG

carturesti.ro%20

Iulie vine cu vești bune pentru clienții noștri preferați: orice comandă plasată pe carturesti.ro între 1 și 31 iulie vă duce direct la Salzburg. Am pregătit o călătorie pentru două persoane, un Salzburg Card care permite intrarea la toate obiectivele turistice din Salzburg și asigurarea transportului printr-un voucher de combustibil în valoare de 100 de euro. De ce la Salzburg? În afara faptului că centrul vechi baroc este patrimoniu UNESCO, că vă puteți plimba pe străduța unde s-a născut Mozart, că pitorescul orașului de la poalele Alpilor nu s-a pierdut de când s-a filmat Sunetul muzicii sau că puteți bea o cafea în cea mai veche cafenea din Austria, nu sunt multe. Ah, ar mai fi lacurile din apropiere, cu apă cristalină și potabilă, sau poate faimoasele bomboane Mozartkugel pregătite manual chiar de strănepotul inventatorului rețetei. Nu vă mai spunem nimic de festivalurile de muzică clasică sau de jazz, amintim doar că Festivalul de la Salzburg din august serbează centenarul. Descoperiți mai multe despre Salzburg pe salzburg.info.

Cărți ecranizate carte ecranizată și film cartea cu cele mai bune ecranizări filme bazate pe cărți de dragoste filme după cărți pentru copii seriale după cărți cărți care vor apărea în 2020 cărți clasice cărturești librărie online

Cărturești .ro CĂRȚI ECRANIZATE CU PÂNĂ LA -20%

carturesti.ro%20

Cititorii pasionați de filme și seriale sunt din nou privilegiați: le-am pregătit o serie de titluri care au fost ecranizare, din 2016 și până în prezent, și care au cucerit întreaga lume. Enumerăm doar câteva dintre ele: Străinul (The Outsider), Minunea (Wonder), Cele treisprezece motive (13 Reasons Why), Alias Grace, The Handmaid’s Tale. Iar pe cele pe care încă nu le-ai văzut și îți dorești să o faci, îi poți da mai întâi o sanșă cărții.

În perioada 7-20 iulie, au discount de până la 20%, numai pe carturesti.ro.

Cărturești home&deco cărți bestseller cărturești top cărți cărturești voucher Malakay carte cărturești Ceainărie cărturești comenzi librării diverta elefant cărtureștipalas facebook blog cărturești ce poți face la cărturești

Cărturești.ro – O AGENDĂ MOLESKINE 18 MONTHS 2020-2021 AȘA CUM VREI TU

Moleskine carturesti smart writing set preț agende și plannere carnet

carturesti.ro%20

Moleskine romania jurnale vechi de vânzare smartpen Romania cărturești

Nerăbdător să începi deja să pui pe hârtie planurile pentru a doua jumătate a anului acesta? Vrei să fii posesorul unei agende unicat? Dacă răspunsul la ambele întrebări este DA, atunci ai ajuns exact unde trebuie! Agendele pentru 18 luni de la Moleskine, pentru perioada iulie 2020 – decembrie 2021, sunt aici și nu oricum, ci gata să fie personalizate. Agenda ta Moleskine e unică: e plină de gânduri, planuri sau desene care îți aparțin doar ție. Acum și coperta Moleskine-ului tău poate fi unicat. O poți inscripționa cu numele tău sau al jumătății tale, cu citat din cartea preferată, cu o replică din filmul la care nu te mai saturi să te uiți sau cu mantra ta de zi cu zi. Adaugă în coșul de cumpărături una (sau mai multe) dintre agendele din selecție, bifează “Doresc personalizare agendă Moleskine” înainte de a finaliza comanda, iar apoi distracția poate începe. Campania este valabilă în perioada 17 iunie – 7 iulie.

Carnețele mici cărturești Moleskine preț Moleskine Ellipse jurnale vinatage agendă liniară punctată Cărturești contul meu Cărturești bullet journal Molekine cărturești agenda jurnal carnețel moleskin pix vechi vânzare

Cărturești.ro- Abonare la newsletter -10% din prima comandă

Ceainărie Cărturești Top cărți cărturești bestseller Malakai home&deco

carturesti.ro

Cărturești reduceri lichidare stoc librarium bullet journal cod voucher

Cărturești.ro – Dobble, revine cu o licenta magica: Harry Potter!

joc cărturești Dobble Harry Potter atenție și viteză Hermione Granger

Minți murdare Cărturești Activity Cards against humanity jocuri societate

Celebrul joc de atenție si viteza, Dobble, revine cu o licenta magica: Harry Potter!
Simbolurile acestui Dobble sunt inspirate de la „cel al carui nume nu poate fi pronuntat”, Hermione Granger, Ron si desigur, Harry insusi!
Fiecare jucator se va stradui sa fie mereu cel mai rapid in identificarea simbolului comun. Fiecare carte de joc prezinta 8 simboluri. Oricare 2 carti au un simbol grafic comun.
Dobble Harry Potter contine o serie de 5 mini-jocuri de rapiditate in care toti jucatorii joaca in acelasi timp. Indiferent de joc, trebuie mereu sa fii primul care gaseste simbolul identic intre doua carti, il numesti si apoi iei cartea si o asezi sau o decartezi, in functie de regulile jocului jucat.

Dobble, revine cu o licenta magica: Harry Potter!

Celebrul joc de atenție si viteza, Dobble, revine cu o licenta magica: Harry Potter!
Simbolurile acestui Dobble sunt inspirate de la „cel al carui nume nu poate fi pronuntat”, Hermione Granger, Ron si desigur, Harry insusi!

More Less
79.90 lei
Expiră la: 31-12-2020
LinkedIn
Cărturești.ro recompensează pe cei care se abonează la newsletter cu-10% la următoarea comanda

Cărturești.ro recompensează pe cei care se abonează la newsletter cu-10% la următoarea comanda

More Less
10%
Expiră la: 31-12-2021
LinkedIn

Cupoane oferte promoții online Cupoane oferte promoții online evenimente expoziții și lansări evenimente expoziții și lansări interviuri recenzii și povestiri interviuri recenzii și povestiri traduceri ediții rare carte film clasic documentare vinyl Cupoane oferte promoții online

Comunitatea Cărturești.ro

După publicul numeros și în continuă creștere, Carturesti.ro este o comunitate culturală. Încă de la lansare , din 2009, Cărturești.ro ține trează atenția publicului prin publicarea pe blogul Cărtureşti a celor mai noi evenimente, expoziții și lansări, interviuri, recenzii și povestiri de la evenimentele comunității.

După cum arată deținătorii Cărturești.ro, dacă ai vizitat vreodată una dintre Librăriile Cărturești, atunci știi că orice clipă petrecută acolo are povestea proprie. Ca orice poveste, merge dincolo de arhitectură și protagonişti aşa că o poți regăsi și online, aici – punctul de întâlnire pentru iubitorii de cărți, ceai, muzică, dichis.

evenimente, expoziții și lansări, interviuri, recenzii și povestiri

carturesti.ro

punctul de întâlnire pentru iubitorii de cărți traduceri la ediții rare de carte

Carturesti.ro este deci o librărie, cu tot ce înseamnă aceasta. Aici găsești orice, de la cele mai recente traduceri la ediții rare de carte, de la jocurile îndrăgite ale copilăriei la cele mai trăznite jucării, de la hârtie pentru acuarelă la plannere minuţioase, de la porţelanuri fine la French Press, de la film clasic, la documentare, de la CD, la vinyl – peste 300.000 de produse aşteaptă să fie alese.

În plus, există o preocupare permanentă ca ele să ajungă la tine cât mai repede, ca tu să poți răsfoi, privi, asculta, adulmeca, gusta orice, din confortul casei tale. În plus, carturesti.ro este o platformă de informare. Aici ţi le recomandăm pe cele mai noi, cele mai cititite, cele mai ascultate, cele mai jucate, cele mai aromate, cele mai colorate sau cele mai discutate.

film clasic, la documentare, de la CD, la vinyl Cupoane, oferte și promoții online Cupoane, oferte și promoții online

carturesti.ro

recompensează pe cei care se abonează la newsletter

Ca o noutate Cărturești.ro îi recompensează pe cei care se abonează la newsletter cu-10% la următoarea comandă.

traduceri ediții rare carte film clasic documentare vinyl

Citește și:

Poți folosi următorul cupon de reducere pentru a obține discount la componente electronice:

Uprade Deals

Buy 3 Get 8% Off,

Buy 5 Get 18% Off

More Less
8%-18%
Expiră la: 01-04-2024
LinkedIn

Pentru alte cupoane de reducere apăsați aici

Leave a Reply