evenimente, expoziții și lansări, interviuri, recenzii și povestiri punctul de întâlnire pentru iubitorii de cărți traduceri la ediții rare de carte film clasic, la documentare, de la CD, la vinyl Cupoane, oferte și promoții online recompensează pe cei care se abonează la newsletter Carturesti.ro

Cupoane, oferte și promoții Cărturești.ro

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Cărturești.ro- INTREAGA OFERTA 24H A GRUPULUI EDITORIAL ART -30%

Scrisul e o artă. Una foarte importantă pentru noi. Ne permitem să credem că și pentru voi. La fel cred și cei de la Art, care vă întâmpină pe carturesti.ro cu o ofertă all inclusive: 30% reducere la toate titlurile în stoc, de la Dostoievski la Hrabal, trecând prin Primo Levi, Kurt Vonnegut sau Margaret Atwood. Fiecare gust merită sărbătorit în tihnă. #cartediem Promoție valabilă pe carturesti.ro, în limita stocului disponibil, în perioada 15 – 31 mai.

Cărturești.ro – DUPLIK +TIME’S UP + CHROMINO CU 20% REDUCERE

Prințesa Urbană și carturesti.ro prezintă Joaca la pachet: Avem o nouă invitaţie la joacă în familie sau între copii, imaginată chiar împreună cu Ioana Chicet-Macoveiciuc. Joaca la pachet conţine în fapt trei jocuri de societate: vorbim, desenăm și ghicim cu Duplik (12+), mimăm cu Time’s Up (8+) sau jucăm domino cromatic cu Chromino (6+). Joaca este infinită, dar jocurile, nu, așa încât pachetul nostru jucăuş vine însoțit de recomandări speciale de prințesă J.

Urmăriți pagina de Facebook a Prinţesei Urbane pentru recomandarea video şi pentru codul promoțional care vă aduce un discount de 20% pentru fiecare pachet achiziționat pe carturesti.ro. Campanie valabilă în perioada 16 – 31 mai, în limita stocului disponibil.

Cărturești.ro – O AGENDĂ MOLESKINE AȘA CUM VREI TU

Cărturești.ro - O AGENDĂ MOLESKINE AȘA CUM VREI TU

Agenda ta Moleskine e unică: e plină de gânduri, planuri sau desene care îți aparțin doar ție. Acum și coperta Moleskine-ului tău poate fi unicat. O poți inscripționa cu numele tău sau al jumătății tale, cu citat din cartea preferată, cu o replică din filmul la care nu te mai saturi să te uiți sau cu mantra ta de zi cu zi. Pentru a îți personaliza agenda Moleskine ai la dispoziție 2 rânduri pe care poți folosi: toate literele alfabetului (majuscule și minuscule) fără diacritice, cifre de la 0 la 9 și caracterele speciale ? ! , . # & -.

Vei avea un câmp dedicat unde să completezi mesajul cu care vrei să personalizezi agenda, urmând câțiva pași simpli. * Nu pot fi personalizate agende cu nume de branduri, ci doar de persoane. * Ne rezervăm dreptul de a refuza mesajele cu caracter licențios sau jignitor la adresa unor minorități sau religii. Campania este valabilă în perioada 18 – 29 mai, iar ca bucuria să fie și mai mare, agendele din selecție au până la 20% reducere.

Dobble, revine cu o licenta magica: Harry Potter!

Celebrul joc de atenție si viteza, Dobble, revine cu o licenta magica: Harry Potter!
Simbolurile acestui Dobble sunt inspirate de la „cel al carui nume nu poate fi pronuntat”, Hermione Granger, Ron si desigur, Harry insusi!

More Less
79.90 lei
Expiră la: 31-12-2020
LinkedIn
Cărturești.ro recompensează pe cei care se abonează la newsletter cu-10% la următoarea comanda

Cărturești.ro recompensează pe cei care se abonează la newsletter cu-10% la următoarea comanda

More Less
10%
Expiră la: 31-12-2021
LinkedIn

Comunitatea Cărturești.ro

După publicul numeros și în continuă creștere, Carturesti.ro este o comunitate culturală. Încă de la lansare , din 2009, Cărturești.ro ține trează atenția publicului prin publicarea pe blogul Cărtureşti a celor mai noi evenimente, expoziții și lansări, interviuri, recenzii și povestiri de la evenimentele comunității.

După cum arată deținătorii Cărturești.ro, dacă ai vizitat vreodată una dintre Librăriile Cărturești, atunci știi că orice clipă petrecută acolo are povestea proprie. Ca orice poveste, merge dincolo de arhitectură și protagonişti aşa că o poți regăsi și online, aici – punctul de întâlnire pentru iubitorii de cărți, ceai, muzică, dichis.

evenimente, expoziții și lansări, interviuri, recenzii și povestiri

carturesti.ro

punctul de întâlnire pentru iubitorii de cărți traduceri la ediții rare de carte

Carturesti.ro este deci o librărie, cu tot ce înseamnă aceasta. Aici găsești orice, de la cele mai recente traduceri la ediții rare de carte, de la jocurile îndrăgite ale copilăriei la cele mai trăznite jucării, de la hârtie pentru acuarelă la plannere minuţioase, de la porţelanuri fine la French Press, de la film clasic, la documentare, de la CD, la vinyl – peste 300.000 de produse aşteaptă să fie alese.

În plus, există o preocupare permanentă ca ele să ajungă la tine cât mai repede, ca tu să poți răsfoi, privi, asculta, adulmeca, gusta orice, din confortul casei tale. În plus, carturesti.ro este o platformă de informare. Aici ţi le recomandăm pe cele mai noi, cele mai cititite, cele mai ascultate, cele mai jucate, cele mai aromate, cele mai colorate sau cele mai discutate.

film clasic, la documentare, de la CD, la vinyl Cupoane, oferte și promoții online Cupoane, oferte și promoții online

carturesti.ro

recompensează pe cei care se abonează la newsletter

Ca o noutate Cărturești.ro îi recompensează pe cei care se abonează la newsletter cu-10% la următoarea comandă.

Citește și:

Poți folosi următorul cupon de reducere pentru a obține discount la componente electronice:

Uprade Deals

Buy 3 Get 8% Off,

Buy 5 Get 18% Off

More Less
8%-18%
Expiră la: 01-04-2024
LinkedIn

Pentru alte cupoane de reducere apăsați aici

Leave a Reply