You are currently viewing Cupoane, oferte și promoții Cărturești.ro – [month] [year]

Cupoane, oferte și promoții Cărturești.ro – [month] [year]

Cărturești – Comandă un voucher cadou

Voucherul Cărturești este un cadou valoric pe care îl poți folosi ca instrument de plată. E o metodă simplă de a răspunde la întrebarea „ce cadou să mai cumpăr, oare?” – una pe care știm că ți-ai adresat-o de multe ori.

Poți încărca voucherele cu orice sumă, atâta timp cât aceasta este multiplu de 10. Suma poate fi utilizată atât pe site, cât și în librăriile fizice, în maxim 3 achizitii. Valabilitatea voucherelor este de 6 luni de zile.

More Less
Voucher cadou
Nu expiră
LinkedIn

Cărturești autori români redactor cărți pentru copii și adulți revistă iarnă

Raftul regal

raftul regal

Cărturești raftul regal

Raftul Games of Trones

raftul games of thrones

Carturesti Raftul Game of Thrones

Cărturești – Cărți premiate cu reducere de 20%

o cană fierbinte de ceai cărturesti reduceri accesorii ceai degustare verde

Carturesti ofertă de ceai reducere rooiboos, verde, negru , infuzie de plante, de fructe, cu aromă de Crăciun degustare cadou accesorii ceai cu reducere

Cărturești.ro – Raftul Autorilor Români : Mirel Bănică

raftul autorilor români cărturești.ro invitatul săptămânii autori români

carturesti.ro%20

raftul autorilor români cărturești.ro invitatul săptămânii autori români

Sociologului Mirel Bănică îi place să conducă, așa încât nu a avut probleme în a parcurge peste 3000 de kilometri într-o singură vară prin România, călătorie în urma căreia ne delectăm cu toții lecturând cel mai recent volum al său, apărut la Polirom în 2020, Prin România. Carnete de drum. Doctor în ştiinţe politice al Universităţii din Geneva (în 2004), cu stagii de cercetare şi practică profesională la Universitatea Laval din Canada şi la École des Hautes Études en Sciences Sociales din Paris (2005 – 2008), Mirel Bănică este, din 2008, cercetător ştiinţific la Institutul de Istorie a Religiilor din cadrul Academiei Române. Specializat în socio-antropologia religiei ortodoxe, sociologia memoriei și antropologia mediilor virtuale, membru al „Asociaţiei Franceze de Ştiinţe Sociale ale Religiei” din Paris, are articole publicate la edituri şi reviste de prestigiu din Franţa, Canada, Statele Unite sau Rusia. Pentru volumul Nevoia de miracol. Fenomenul pelerinajelor în România contemporană (Polirom, 2014), a câştigat în 2015 premiul de excelenţă al revistei Dilema Veche şi al revistei Observator Cultural și, de asemenea, distincţia de „Cea mai bună carte a anului, categoria non-ficţiune românească”, decernată de Asociaţia Editorilor din România şi Ministerul Culturii, în anul 2015. În perioada 6 – 12 noiembrie, Mirel Bănică este invitatul săptămânii în Raftul autorilor români. Titlurile sale în stoc au până la 10% reducere, exclusiv pe carturesti.ro. Campanie valabilă în limita stocului disponibil.

Voucher cărturești cărți home&deco bullet journal libris comenzi cărturești top cărți cărturești lichidare de stoc review librarium voucher cadou cărturești coduri reduceri cărturești împachetare cadou contact telefon

Cărturești.ro SĂ NE JUCĂM ÎMPREUNĂ = O SELECȚIE DE BOARD GAMES CU PÂNĂ LA -20%

carturesti.ro%20

Destindem atmosfera cu o selecţie amplă de board games simpatice, numai bune de jucat în familie: Anti-Virus, Alias, Dixit, Activity, Carcassonne sau Catan, printre multe altele, vă stau la dispoziţie cu până la 20% reducere pe carturesti.ro. Doar pentru că a început şcoala, nu însemnă că nu ne mai jucăm împreună. Dimpotrivă, vă invităm să descoperiţi jocurile din selecţie şi să aruncaţi zarurile. Let the games begin! Campanie valabilă exclusiv pe carturesti.ro, în limita stocului disponibil, în perioada 15-28 septembrie.

Cărturești home&deco cărți bestseller cărturești top cărți cărturești voucher Malakay carte cărturești Ceainărie cărturești comenzi librării diverta elefant cărtureștipalas facebook blog cărturești ce poți face la cărturești

Cărturești .ro CărTOURești

Călătoriți în lumea întreagă, fără bilet de avion sau rezervări! Intrați pe noua agenţie de voiaj cartouresti.ro și rezervați-vă locurile: în noul normal, toate locurile sunt la fereastră, doar că ferestrele dau spre propriul vostru interior, garnisit cu gânduri de plecare către tărâmuri imaginare dintre cele mai personale. Nu ezitaţi, alegeţi acum oraşul şi varianta preferată de vacanţă – sejur, city break sau all inclusive – şi vedeţi în ce carte nimeriți. Alegând cartouresti.ro, veţi fi în perfectă siguranţă, iar însoţitorii de bord ni se vor alătura în scurt timp ca să se asigure că aveţi parte de cea mai plăcută dintre călătorii. Check-in and fly away cu #cartouresti

Carnețele mici cărturești Moleskine preț Moleskine Ellipse jurnale vinatage agendă liniară punctată Cărturești contul meu Cărturești bullet journal Molekine cărturești agenda jurnal carnețel moleskin pix vechi vânzare

Cărturești.ro – Raftul Funky Citizens

Moleskine carturesti smart writing set preț agende și plannere carnet

carturesti.ro%20

Moleskine romania jurnale vechi de vânzare smartpen Romania cărturești

Raftul Funky Citizens vă întâmpină cu drag pe toți cei care doriți să vă antrenați mușchiul civic. Veți găsi în el lecturi clasice ce discută cum arată o guvernare ideală și cum a arătat de-a lungul timpului cetățeanul, dar și apariții noi care tratează teme de actualitate pentru lumea în care trăim. Peste toate vine Constituția României, într-o variantă colorată și accesibilizată, pe care ne-o dorim un accesoriu must have pentru orice cetățean. Domeniile acoperite sunt variate, mergând de la filosofie politică până la economie sau istorie, pentru că un cetățean se definește în raport cu mai multe roluri: cetățeanul din spațiul public care interacționează cu guvernarea (sau cu serviciile publice), cetățeanul din spațiul privat care interacționează cu angajatorul sau cu sectorul economic, cetățeanul din spațiul intim care este totuși atins de cele ce întâmplă în exterior și este transmis în media (tradițională sau social media).Noi credem cu tărie că cetățenii au puterea să schimbe lumea dacă o înțeleg și se educă în legătură cu ceea ce pot ei face. Pentru asta, soluția cea mai la îndemână este lectura. #funkycitizens

Cupoane oferte promoții online Cupoane oferte promoții online evenimente expoziții și lansări evenimente expoziții și lansări interviuri recenzii și povestiri interviuri recenzii și povestiri traduceri ediții rare carte film clasic documentare vinyl Cupoane oferte promoții online

Cărturești.ro  LICHIDARE DE STOC

carturesti.ro%20

Preţuri reduse la sute de produse din colecţia Cărtureşti de carte, papetărie, obiecte de decor interior, jucării, accesorii fun şi nu numai Reducerile sunt valabile exclusiv online, în limita stocului disponibil pentru articolele cu eticheta de livrare în 24h. Oferta nu este valabilă pentru comenzile B2B.

Preţuri reduse la sute de produse din colecţia Cărtureşti de carte, papetărie, obiecte de decor interior, jucării, accesorii fun şi nu numai Reducerile sunt valabile exclusiv online, în limita stocului disponibil pentru articolele cu

Cărturești.ro- Abonare la newsletter -10% din prima comandă

Ceainărie Cărturești Top cărți cărturești bestseller Malakai home&deco

carturesti.ro

Cărturești reduceri lichidare stoc librarium bullet journal cod voucher

Cărturești.ro – Dobble, revine cu o licenta magica: Harry Potter!

joc cărturești Dobble Harry Potter atenție și viteză Hermione Granger

Minți murdare Cărturești Activity Cards against humanity jocuri societate

Celebrul joc de atenție si viteza, Dobble, revine cu o licenta magica: Harry Potter!
Simbolurile acestui Dobble sunt inspirate de la „cel al carui nume nu poate fi pronuntat”, Hermione Granger, Ron si desigur, Harry insusi!
Fiecare jucator se va stradui sa fie mereu cel mai rapid in identificarea simbolului comun. Fiecare carte de joc prezinta 8 simboluri. Oricare 2 carti au un simbol grafic comun.
Dobble Harry Potter contine o serie de 5 mini-jocuri de rapiditate in care toti jucatorii joaca in acelasi timp. Indiferent de joc, trebuie mereu sa fii primul care gaseste simbolul identic intre doua carti, il numesti si apoi iei cartea si o asezi sau o decartezi, in functie de regulile jocului jucat.

Comunitatea Cărturești.ro

După publicul numeros și în continuă creștere, Carturesti.ro este o comunitate culturală. Încă de la lansare , din 2009, Cărturești.ro ține trează atenția publicului prin publicarea pe blogul Cărtureşti a celor mai noi evenimente, expoziții și lansări, interviuri, recenzii și povestiri de la evenimentele comunității.

După cum arată deținătorii Cărturești.ro, dacă ai vizitat vreodată una dintre Librăriile Cărturești, atunci știi că orice clipă petrecută acolo are povestea proprie. Ca orice poveste, merge dincolo de arhitectură și protagonişti aşa că o poți regăsi și online, aici – punctul de întâlnire pentru iubitorii de cărți, ceai, muzică, dichis.

evenimente, expoziții și lansări, interviuri, recenzii și povestiri

carturesti.ro%20

punctul de întâlnire pentru iubitorii de cărți traduceri la ediții rare de carte

Carturesti.ro este deci o librărie, cu tot ce înseamnă aceasta. Aici găsești orice, de la cele mai recente traduceri la ediții rare de carte, de la jocurile îndrăgite ale copilăriei la cele mai trăznite jucării, de la hârtie pentru acuarelă la plannere minuţioase, de la porţelanuri fine la French Press, de la film clasic, la documentare, de la CD, la vinyl – peste 300.000 de produse aşteaptă să fie alese.

În plus, există o preocupare permanentă ca ele să ajungă la tine cât mai repede, ca tu să poți răsfoi, privi, asculta, adulmeca, gusta orice, din confortul casei tale. În plus, carturesti.ro este o platformă de informare. Aici ţi le recomandăm pe cele mai noi, cele mai cititite, cele mai ascultate, cele mai jucate, cele mai aromate, cele mai colorate sau cele mai discutate.

Beneficii pentru clienti:

Cărturești oferă opțiunea de împachetare cadou gratuit, transport gratuit la o comandă mai mare de 75 lei, varietate mare de produse din categorii precum: cărți, filme, muzică, manga, papetărie, playground, ceai & accesorii, home & deco, gourmet & vin, haine & accesorii, cosmetice, jocuri & jucării.

film clasic, la documentare, de la CD, la vinyl Cupoane, oferte și promoții online Cupoane, oferte și promoții online

recompensează pe cei care se abonează la newsletter

traduceri ediții rare carte film clasic documentare vinyl

Citește și:

Poți folosi următorul cupon de reducere pentru a obține discount la componente electronice:

Pentru alte cupoane de reducere apăsați aici

robofun.ro

Leave a Reply