You are currently viewing Geacă Freeride FR500 pentru bărbați WED’ZE

Geacă Freeride FR500 pentru bărbați WED’ZE

Geacă Freeride FR500 pentru bărbați WED’ZE

399,99 lei
10

Impermeabilitate( 10000 mm, cusături etanșe, fermoare impermeabile)

10.0/10

Libertate de mișcare

10.0/10

Siguranță și reperare ( Sistem Recco)

10.0/10

Respirabilitate

9.8/10

Protecție împotriva frigului

10.0/10

Pros

  • Tratament hidrofob, materialul din care este făcută nu se îmbibă cu apă și este ușor, respirant și călduros;
  • Impermeabilitate foarte bună de aproximativ 10000 mm de apă. Această jachetă a fost validată sub un test sub 100 l de apă/ m² / timp de 3 ore. Acest test reproduce condițiile unei furtuni la munte;
  • Pe lângă respirabilitate, sunt folosite şi soluţii tehnice (fermoare, orificii de aerisire, mesh...) ce îmbunătăţesc ventilarea globală a jachetelor pentru schi freeride. Acest sistem de ventilare permite reglarea temperaturii pe interior şi evacuează transpiraţia;
  • 100% din jachetele şi pantalonii Freeride și All Mountain sunt echipaţi cu sistem RECCO®. Cu ajutorul tehnologiei RECCO® puteţi fi localizat în caz de avalanşă. Datorită elementelor reflectorizante RECCO®, o persoană îngropată în zăpadă poate fi localizată rapid de către echipele de salvare cu ajutorul detectorului RECCO®. Echipamentul reflectorizant RECCO® nu înlocuieşte utilizarea detectorului DVA. Tehnologia RECCO® este una complementară, ce creşte șansele de a fi găsit la timp;

Cons

  • Din opiniile utilizatorilor rezultă că există o diferență destul de mare între mărimile L și XL;

 În ciuda pandemiei și implicit a restricțiilor impuse,  românii preferă relaxarea pe  pârtiile amenajate sau dealurile transformate de zăpadă în locuri de distracție. Ninsoarea din ultimele zile și temperaturile scăzute au creat o veritabilă atmosferă de iarnă așteptată de iubitorii sporturilor anotimpului rece.

  Nu uitați să luați cu voi noul și cel mai bun prieten, geaca FreeRide FR500 pusă la dispoziție de DECATHLON cu o reducere surprinzătoare în aceste zile de 27%.  

Geacă Freeride FR500 pentru bărbați WED’ZE snowboard tehnologie înaltă

decathlon.ro

Geacă Freeride FR500 pentru bărbați WED’ZE snowboard tehnologie înaltă

FreeRide FR500 este una dintre cele  mai inteligente jachete din snowboard concentrând căldura în jurul corpului , lăsând în același timp  brațele ușoare și libere pentru mișcare. 

De înaltă tehnologie în materie, aceasta asigură o  etanșare foarte bună împotriva vântului și a apei și este echipată cu o căptușeală ușoară din membrană RET12, mesh 3D, pentru absorbția transpirației și o foarte bună respirabilitate.

 Cu geaca FR500 de la WED’ZE nu obțineți doar un articol vestimentar în stil cool  ci unul înzestrat cu funcții suplimentare și caracteristici importante, cum ar fi talie reglabilă, hidrofugă,  fermoarele rezistente la apă, strângere la încheieturi și manșete cu orificii pentru degetul mare, funcții care fac diferența între o jachetă  obișnuită și o jachetă într-adevăr bună pentru a fi pe deplin protejat, a rămâne uscat și confortabil în timpul celor mai năstrușnice aventuri în zăpadă.

decathlon.ro

Aceste caracteristici sunt, desigur, doar un plus față de caracteristicile ingenioase pe care nu ne-am dori să le ratăm la  orice jachetă de sport.

Pentru a îmbunătăți atât individualitatea, cât și performanța, designul și caracteristicile jachetei FR500 pentru bărbați au fost optimizate: buzunarul pieptului și buzunarele interioare și frontale au fost toate renovate. Au fost păstrate funcții încercate, cum ar fi buzunarul permisului de schi și fermoarele de ventilație, conferind jachetei stilul freeride râvnit.

jachetă snowboard schi Decathlon Geaca ski barbati damă decathlon

Cele trei buzunare elegante din față oferă suficient spațiu pentru smartphone, instrumente și nelipsita ciocolată. Banii și lucrurile dvs. pot fi depozitate în siguranță într-unul din cele 5 buzunare diferite.

În plus, gluga sub cască suficient de mare îți menține temperatura capului caldă și plăcută indiferent de câte grade arată termometrul. Se reglează în 3 dimensiuni, printr-un simplu gest, grație unui element tanka, de strângere, situat în spatele capului.

 De cea mai mare importanță mi se pare dotarea jachetei ca o măsură suplimentară de siguranță cu Sistem Recco, pentru a facilita căutările în caz de avalanşă.

Cu o coloană de apă și o respirabilitate de 10000 mm fiecare, puteți fi sigur că rămâneți uscat pe munte – din toate punctele de vedere.

decathlon.ro

Am putea continua la nesfârșit despre beneficiile jachetei FR500 pentru bărbați – îndemnul meu fiind acela de a o cumpăra și experimenta singuri.

Nu veți fi dezamăgiți!

jachetă snowboard schi Decathlon Geaca ski barbati damă decathlon

Citește și:

Cum obținem cupoanele de reducere-calea cea mai sigură pentru discount?

Cupoane de reducere

orientare în teren după punctele cardinale (Nord, Est, Sud și Vest) declinația

robofun.ro

Leave a Reply