crisstel.ro Intel Edison Intel Edison este o platformă single board cu microprocesor dual-core Intel Atom ce rulează la o frecventa de 500 Mhz și un microcontroler Intel Quark pe 32 de biți ce rulează la 100 Mhz Microprocesorul și microcontroler-ul sunt integrate într-un chip SoC (System on Chip) Alte componente majore sunt: memoria RAM de 1 GB LPDDR3 memoria Flash de 4GB eMMC, modulul WiFI (a/b/g/n) cu posibilitatea atașării unei antene externe și modulul Bluetooth 4.0 Se considera ca Edison este asemănător cu Intel Galileo atunci când vine vorba de arhitectura dar diferența este ca Intel Edison consta într-o combinație dintr-un microprocesor Intel ce rulează Linux și un microcontroler Intel Quark ce rulează un RTOS Intel Edison comunica cu mediul extern ( sau cu alte module) prin intermediul unui conector de 70 de pini (dintre care 40 sunt disponibili utilizatorului) care nu poate fi utilizat oricum ci printr-o serie de placi special proiectate Conectivitatea Wireless Modulul Edison are în componenta chip-ul Broadcom 43340 responsabil cu comunicația WiFI și Bluetooth Antena proiectata pe plăcuță îți permite conectarea modulului la un smartphone sau router pe o distanță relativ redusă Un lucru interesant este ca plăcuța poate funcționa în modul Access Point adică se poate comporta ca și un router Intel Edison este proiectat sa exceleze la capitolul aplicațiilor ce implica protocoalele de rețea

Intel Edison

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Intel Edison este o platformă single board cu microprocesor dual-core Intel Atom ce rulează la o frecventa de 500 Mhz și un microcontroler Intel Quark pe 32 de biți ce rulează la 100 Mhz .

Microprocesorul și microcontroler-ul sunt integrate într-un chip SoC (System on Chip). Alte componente majore sunt: memoria RAM de 1 GB LPDDR3, memoria Flash de 4GB eMMC, modulul WiFI (a/b/g/n) cu posibilitatea atașării unei antene externe și modulul Bluetooth 4.0.

Intel Edison platformă single board cu microprocesor dual-core Intel Atom

robofun.ro

Intel Edison platformă single board cu microprocesor dual-core Intel Atom

Placa se poate alimenta cu tensiuni cuprinse intre 3.3 și 4.5 V, consuma intre 13 și 35 mW în modul standby, bootează Yocto Linux și îți permite sa dezvolți aplicații în mediul Arduino IDE sau Eclipse (C/C++, Python).

Poți afla mai multe informații despre placă la armatoarea adresă:
https://communities.intel.com/docs/DOC-23139
Dimensiunile plăcuței Intel Edison sunt: 35.5 x 25.0 x 3.9 mm .

arduino clones olx 0022 quiz 900mhz transceiver best for beginners magnet

bricopro.ro%20

Se considera ca Edison este asemănător cu Intel Galileo atunci când vine vorba de arhitectura dar diferența este ca Intel Edison consta într-o combinație dintr-un microprocesor Intel ce rulează Linux și un microcontroler Intel Quark ce rulează un RTOS.

Intel Edison platformă Arduino simulator

activitati-cadou.ro

Intel Edison platformă Arduino software

Modulul Intel Edison comunica cu mediul extern ( sau cu alte module) prin intermediul unui conector de 70 de pini (dintre care 40 sunt disponibili utilizatorului) care nu poate fi utilizat oricum ci printr-o serie de placi special proiectate.

memoria RAM de 1 GB LPDDR3 comunicația WiFI și Bluetooth

Conectivitatea Wireless ?

Modulul Edison are în componenta chip-ul Broadcom 43340 responsabil cu comunicația WiFI și Bluetooth. Antena proiectata pe plăcuță îți permite conectarea modulului la un smartphone sau router pe o distanță relativ redusă.

Un lucru interesant este ca plăcuța poate funcționa în modul Access Point adică se poate comporta ca și un router. Modulul Intel Edison este proiectat sa exceleze la capitolul aplicațiilor ce implica protocoalele de rețea (HTTP, BLE, Websockets) și periferice (camere USB, placi audio sau controllere MIDI)…

memoria RAM de 1 GB LPDDR3 comunicația WiFI și Bluetooth

Conținutul acestui articol este în format PDF pus la dispoziție de specialiștii RoboFun.ro. Pentru a vizualiza apăsați butonul Preview iar pentru a descărca butonul Download.

gratuit partea de proiectare simulare și testare hardware și software a

Intel Edison

  • Intel Edison este o platforma single board cu microprocesor dual-core Intel Atom ce rulează la o frecventa de 500 Mhz și un microcontroler Intel Quark pe 32 de biti ce rulează la 100 Mhz . Microprocesorul si microcontroler-ul sunt integrate într-un chip SoC (System on Chip). Alte componente majore sunt: memoria RAM de 1 GB LPDDR3, memoria Flash de 4GB eMMC, modulul WiFI (a/b/g/n) cu posibilitatea atașării unei antene externe și modulul Bluetooth 4.0. Placa se poate alimenta cu tensiuni cuprinse intre 3.3 și 4.5 V, consuma intre 13 și 35 mW in modul standby, bootează Yocto Linux și îți permite sa dezvolți aplicații în mediul Arduino IDE sau Eclipse (C/C++, Python). Poți afla mai multe informații despre placă la armatoarea adresă: https://communities.intel.com/docs/DOC-23139 Dimensiunile plăcuței Intel Edison sunt: 35.5 x 25.0 x 3.9 mm . Se considera ca Edison este asemănător cu Intel Galileo atunci când vine vorba de arhitectura dar diferența este ca Intel Edison consta într-o combinație dintr-un microprocesor Intel ce rulează Linux și un microcontroler Intel Quark ce rulează un RTOS. Intel Edison comunica cu mediul extern ( sau cu alte module) prin intermediul unui conector de 70 de pini (dintre care 40 sunt disponibili utilizatorului) care nu poate fi utilizat oricum ci printr-o serie de placi special proiectate. Conectivitatea Wireless ? Modulul Edison are în componenta chip-ul Broadcom 43340 responsabil cu comunicația WiFI și Bluetooth. Antena proiectata pe plăcuță îți permite conectarea modulului la un smartphone sau router pe o distanță relativ redusă. Un lucru interesant este ca plăcuța poate funcționa în modul Access Point adică se poate comporta ca și un router. Intel Edison este proiectat sa exceleze la capitolul aplicațiilor ce implica protocoalele de rețea (HTTP, BLE, Websockets) și periferice (camere USB, placi audio sau controllere MIDI). Arduino intel edison board Arduino intel edison board Intel Edison este o platformă single board Intel Edison este o platformă single board E timpul pentru fitness!

    Poți folosi următorul cupon de reducere pentru a obține discount la componente electronice:

    Pentru alte cupoane de reducere apăsați aici

montajelor electronice bazate pe placa de dezvoltare Arduino este vorba

Citește și:

despre platforma Autodesk 123D Circuits (circuits.io) programming

arduino programming language tutorial arduino with python array

arduino i2c rotary encoder code due language yun microcontroller

Poți folosi următorul cupon de reducere pentru a obține discount la componente electronice:

arduino starter kit buzzer leonardo with wifi bluetooth timer time arduino

arduino starter kit buzzer leonardo temperature sensor zero lcd

Pentru alte cupoane de reducere apăsați aici

near arduino ultrasonic sensor ultrasonic sensor arduino download

robofun.ro

Leave a Reply

Arduino și Raspberry Pi news