karcher oferte promotii cupoane de reducere

Karcher – oferte, promoții sau cupoane de reducere – August 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Karcher – PROMOȚIE PACHETE PROFESIONALE

Reduceri de până la 50% la produse profesionale.

More Less
<50%
Expiră la: 31-08-2021
LinkedIn
Karcher – Promoție 30 zile banii înapoi

ÎNCEARCĂ MOPUL ELECTRIC FC 3 CORDLESS ȘI DESCOPERĂ MOPPING-UL WOW.

Mopul FC 3 Cordless este aliatul tău pentru a curăța petele umede și uscate. Poți uita de găleată, apă murdară și de frecatul petelor. Cu adevarăt o curățenie igienică și eficientă, în comparație cu un mop clasic.

More Less
Expiră la: 31-08-2021
LinkedIn
Karcher – Pentru Kurățenia Wow, care contează în viața de zi cu zi

Fie că lucrezi sau te joci, visezi sau petreci, sau pur și simplu te relaxezi, cu Karcher te poți bucura de curățenia wow, care contează în casa ta zi de zi.

More Less
15%
Expiră la: 31-08-2021
LinkedIn

De ce Karcher?

Peste tot în lume marca Kärcher înseamnă performanța de top, inovație și calitate. Ca și lider internațional în inovație în ceea ce privește produsele, sistemele și serviciile de curățenie, soluțiile Kärcher impresionează întotdeauna.

kaercher.com/ro

Acest lucru este posibil datorita faptului că, fiind o companie de familie, este încurajat spiritul de colegialitate și respect reciproc, încurajând și provocând mereu angajații să își depășească limitele.

Kärcher este lider mondial în domeniul tehnologiei de curățare. Aparatele de curăţat cu apă sub presiune şi sub presiune înaltă, aspiratoare şi curăţitoare cu abur, maşini de măturat, maşini de frecat-aspirat, spălatorii auto, agenţi de curăţare, curăţitoare cu gheaţă carbonică, instalații de tratare a apei potabile și de epurare a apelor uzate, pompe și sisteme de irigare pentru casă și grădină, Kärcher oferă gama completă de soluții inovatoare de curăţare.

Acestea includ produse și accesorii, consiliere, service și numeroase soluții digitale. Inovația este cel mai important factor de creștere pentru companie și a reprezentat o componentă esențială a culturii corporatiste de la înființarea companiei, în 1935: aproximativ 90% din toate produsele au mai puţin de 5 ani de la lansare. Un total de peste 1.000 de angajați lucrează în cercetare și dezvoltare. Kärcher deține în prezent peste 630 brevete active.

Până în prezent, succesul afacerii pentru Kärcher înseamnă: investiții peste medie în cercetare și dezvoltare, cele mai recente metode de producție și formare profesională de înaltă calitate pentru angajații săi.

Karcher oferte promoții cupoane reducere aspirator profesional

bricopro.ro%20

Karcher oferte promoții cupoane reducere aspirator profesional

În același timp, Kärcher participă în comunitate în afara activității sale zilnice, prin susținerea evenimentelor culturale sau a instituțiilor sociale. Timp de mai mult de opt ani, compania a echipat satele pentru fundația SOS Children’s Villages cu echipament de curățare și donații.

Ca parte a programului său de sponsorizare culturală, Kärcher a curățat peste 140 de monumente din întreaga lume din 1980. Acestea includ coloniile din Piața San Pietro din Roma, Poarta Brandenburgului din Berlin, statuia lui Hristos din Rio de Janeiro, Colosul lui Memnon Luxor, Egiptul de Sus, care are o vechime de peste 3300 de ani, și sculpturile șefilor de președinți de la Muntele Rushmore.

Karcher Aparate Echipamente Curățat Reduceri vouchere promotii site

Citește și:

Karcher Aparate Echipamente Curățat spălat cu presiune curățare îngrijire

Karcher Aparate Echipamente Curățat spălat cu presiune curățare îngrijire

Poți folosi următorul cupon de reducere pentru a obține discount la componente electronice:

Reduceri vouchere promotii site reduceri cu oferte coduri cupoane reduceri

RoboFun – Schimba Viitorul Cu Un Nou Proiect De Robotica – Creează Cu Arduino
Expiră la:

Aceasta campanie se adresează pasionaților si amatorilor de robotica, care doresc sa dezvolte un nou proiect inedit. La baza campaniei este gama de placi de dezvoltare si de accesorii Arduino, una dintre cele mai importante resurse de articole pentru robotica. Kit-urile si produsele Arduino sunt concepute pentru a facilita crearea de noi proiecte de robotica ușor, destinate atât începătorilor, cat si celor avansați sau studenților la facultățile de profil. De asemenea, doritorii pot avea la îndemâna diverse ghiduri Arduino pentru a construi noi proiecte, cat si cărți cu resurse informaționale si inspirație pentru robotica, disponibile pe Robofun.ro

More Less
LinkedIn

Reduceri vouchere promotii site reduceri cu oferte coduri cupoane reduceri

Pentru alte cupoane de reducere apăsați aici

Cupoane de Reduceri in magazinele online unde găsesc cupoane reducere

E timpul pentru fitness!

robofun.ro

This Post Has 2 Comments

  1. lotusland.ro

Leave a Reply

Te-ar mai putea interesa: