You are currently viewing Karcher – oferte, promoții sau cupoane de reducere – [month] [year]

Karcher – oferte, promoții sau cupoane de reducere – [month] [year]

Sorry, no coupons/deals found.

De ce Karcher?

Peste tot în lume marca Kärcher înseamnă performanța de top, inovație și calitate. Ca și lider internațional în inovație în ceea ce privește produsele, sistemele și serviciile de curățenie, soluțiile Kärcher impresionează întotdeauna.

kaercher.com/ro

Acest lucru este posibil datorita faptului că, fiind o companie de familie, este încurajat spiritul de colegialitate și respect reciproc, încurajând și provocând mereu angajații să își depășească limitele.

Kärcher este lider mondial în domeniul tehnologiei de curățare. Aparatele de curăţat cu apă sub presiune şi sub presiune înaltă, aspiratoare şi curăţitoare cu abur, maşini de măturat, maşini de frecat-aspirat, spălatorii auto, agenţi de curăţare, curăţitoare cu gheaţă carbonică, instalații de tratare a apei potabile și de epurare a apelor uzate, pompe și sisteme de irigare pentru casă și grădină, Kärcher oferă gama completă de soluții inovatoare de curăţare.

Acestea includ produse și accesorii, consiliere, service și numeroase soluții digitale. Inovația este cel mai important factor de creștere pentru companie și a reprezentat o componentă esențială a culturii corporatiste de la înființarea companiei, în 1935: aproximativ 90% din toate produsele au mai puţin de 5 ani de la lansare. Un total de peste 1.000 de angajați lucrează în cercetare și dezvoltare. Kärcher deține în prezent peste 630 brevete active.

Până în prezent, succesul afacerii pentru Kärcher înseamnă: investiții peste medie în cercetare și dezvoltare, cele mai recente metode de producție și formare profesională de înaltă calitate pentru angajații săi.

Karcher oferte promoții cupoane reducere aspirator profesional

bricopro.ro%20

Karcher oferte promoții cupoane reducere aspirator profesional

În același timp, Kärcher participă în comunitate în afara activității sale zilnice, prin susținerea evenimentelor culturale sau a instituțiilor sociale. Timp de mai mult de opt ani, compania a echipat satele pentru fundația SOS Children’s Villages cu echipament de curățare și donații.

Ca parte a programului său de sponsorizare culturală, Kärcher a curățat peste 140 de monumente din întreaga lume din 1980. Acestea includ coloniile din Piața San Pietro din Roma, Poarta Brandenburgului din Berlin, statuia lui Hristos din Rio de Janeiro, Colosul lui Memnon Luxor, Egiptul de Sus, care are o vechime de peste 3300 de ani, și sculpturile șefilor de președinți de la Muntele Rushmore.

Karcher Aparate Echipamente Curățat Reduceri vouchere promotii site

Citește și:

Karcher Aparate Echipamente Curățat spălat cu presiune curățare îngrijire

Karcher Aparate Echipamente Curățat spălat cu presiune curățare îngrijire

Poți folosi următorul cupon de reducere pentru a obține discount la componente electronice:

Reduceri vouchere promotii site reduceri cu oferte coduri cupoane reduceri

Reduceri vouchere promotii site reduceri cu oferte coduri cupoane reduceri

Pentru alte cupoane de reducere apăsați aici

Cupoane de Reduceri in magazinele online unde găsesc cupoane reducere

E timpul pentru fitness!

robofun.ro

This Post Has 2 Comments

  1. lotusland.ro

Leave a Reply