You are currently viewing La ce pot fi folosite punctele Banggood

La ce pot fi folosite punctele Banggood

Punctele Banggood (BG) pot fi cheltuite la fel ca banii: 100 puncte BG= 1$.  La cumpărarea produselor sau la centrul comercial (points mall) punctele pot fi convertite în discount. Ele se folosesc mai puțin la cumpărarea produselor care au sigla PROMO, la produsele având eticheta prețuri imbatabile (unbeatable prices), la reduceri rapide, cu durată scurtă ( flash deals products), când au fost folosite cupoane Banggood pentru discount și la comenzi care au fost deja trimise. De regulă, punctele Banggood asigură o reducere între 15% și 20% în funcție categoria de cumpărător,  ceea ce nu e rău deloc.

Puncte discount bonus pentru un cupon de puncte banggood cupoane Banggood  punctele banggood
Categorii de VIP

decathlon.ro

In continuare vom aplica reducerea folosind punctele Banggood (BG) de care dispun, la categoria VIP3 adică 17%. În momentul introducerii produsului sau produselor în coșul de cumpărături, softul calculează procentul și returnează la rubrica Available points numărul de puncte ce pot fi folosite, în cazul meu 113. Am introdus în rubrică 113 și am apăsat butonul Redeem. Reducere cu succes a unui încărcător de 5V valorând 6,63$ realizată cu 113 Bg puncte (1,13$) astfel încât suma mea de plată a scăzut la 5,50$. Cum cumpărăm online din China-17 sfaturi utile.

Puncte discount bonus pentru un cupon de puncte banggood cupoane Banggood  punctele banggood
Reducere cu 113 puncte

De asemenea, cu ajutorul punctelor pot fi cumpărate cupoane Banggood la prețuri foarte bune:

Puncte discount bonus pentru un cupon de puncte banggood cupoane Banggood  punctele banggood
Convertirea punctelor în cupoane

În primul exemplu încercuit se schimbă 95 BG puncte (0,95$) pentru un cupon de 1$ valabil pentru toate produsele și toate depozitele, în timp ce în exemplul al doilea se schimbă 200 puncte BG (2$) pentru un cupon de 3 $ însă acesta este valabil doar pentru o parte din produse și pentru toate depozitele.

Trebuie citite toate informațiile de sub cupoane , pentru că, din experiența mea, aceste cupoane Banggood nu pot fi aplicate mereu, de obicei se aplică 3$ pentru sume cheltuite de 30$ (10%), vrei să cumperi plăci electronice și afli la accesarea cuponului că este pentru fashion și asa mai departe. E de preferat să folosiți cupoanele de reducere din rețeaua afiliaților pentru care știți exact la ce produse se aplică , discount-ul și prețul final.

Revenind la punctele BG ,practica a dovedit că ele sunt stabile în ce priveste reducerea oferită, adică între 15-20% funcție de categoria de VIP a cumpărătorului.

 e curând a fost lansată o platformă de jocuri tip ruletă care folosește puncte pentru a da posibilitatea câștigurilor în produse , cupoane sau puncte.

Puncte discount bonus pentru un cupon de puncte banggood cupoane Banggood  punctele banggood
Ruleta punctelor BG

Citește și:

Poți folosi următorul cupon de reducere pentru a obține discount la componente electronice:

Pentru alte cupoane de reducere apăsați aici

robofun.ro

Leave a Reply