crisstel.ro Decathlon - magazinul tău cu produse pentru peste 70 de sporturi, toate sub același acoperiș.

Oferte, promoții și cupoane de reducere Decathlon – December 2022

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Decathlon – Recompensează și sărbătorește, oferind carduri cadou de la Decathlon, acum și în format electronic!

PROMOVEZI VALORILE SPORTULUI

Oferind un card cadou pentru echipamente sportive, promovezi valorile sportului! Notorietatea mărcii noastre se potrivește perfect în cadrul festivității de premiere a concursului pe care îl organizezi, este la fel de potrivită pentru recompensarea participanților sau pentru stimularea angajaților. Datorită prețurilor competitive și notorietății brandului nostru, produsele Decathlon reprezintă o alternativă excelentă pentru cadourile clasice. Noutăți și inovații, toate pe un card cadou!

OFERI ÎNTOTDEAUNA CADOUL POTRIVIT!

Nu oferi doar un cadou sportiv, ci și bucurie și o stare de bine!

More Less
Card cadou electronic
Nu expiră
LinkedIn

Decathlon - Pentru compania ta

Decathlon - Echipament pentru echipa ta

Decathlon - Echipament pentru școală

Decathlon - Mobilitate urbană

Decathlon – magazinul tău cu produse pentru peste 70 de sporturi, toate sub același acoperiș.

Cu o misiune nobilă , aceea de a face sportul accesibil tuturor, Decathlon este o companie de producere și desfacere de articole sportive, aparate sportive și îmbrăcăminte din Franța.

Oferte promoții și cupoane de reducere Decathlon Oferte promotii cupoane reducere pachetomat decathlon click collect

decathlon.ro

Oferte promoții și cupoane de reducere Decathlon Oferte promotii cupoane reducere pachetomat decathlon click collect

Decathlon a devenit unul din cei mai mari retaileri de produse sportive la nivel mondial, având peste 1.600 de magazine deschise în 52 de țări din întreaga lume.

Produsele se adresează tuturor, de la începător la expert, de la copii la seniori, și acestea încurajează practicarea sporturilor, mijlocesc înfrângerea timidității și încercarea sporturilor pe care nu știam că le vom testa vreodată.

SportLab tricou pantalon adidas sport antrenament alergare pescuit

decathlon.ro

SportLab tricou pantalon adidas sport antrenament alergare pescuit

Producția internă a echipamentului sportiv prin intermediul mărcilor proprii le oferă un avantaj competitiv. Eficiența astfel rezultată le permite să reducă deșeurile și să ofere produse sportive de calitate superioară într-un mod sustenabil și la cel mai bun raport calitate – preț.

Valorile principale sunt vitalitatea și responsabilitatea. Debordând de energie, entuziasm și idei, echipa Decathlon s-a angajat să ofere tuturor beneficiile sportului. Etosul acesta este echilibrat de o responsabilitate profundă: față de echipă, reciprocă, față de siguranța clienților și față de viitorul planetei.

Rezultatul este o companie dedicată clienților săi, echipei sale și planetei și concentrată pe ideea de a face ca sportul să devină un stil de viață disponibil tuturor.

bandă elastica gantere role Decathlon

decathlon.ro

bandă elastica gantere role Decathlon

Cele 20 de mărci pasiune beneficiază fiecare de câte o echipă de dezvoltare și proiectare dedicată, formată din oameni pasionați de un anumit sport sau de un grup de sporturi. Aceste echipe se ocupă de cercetarea și elaborarea design-urilor inovatoare pentru toate tipurile de îmbrăcăminte sportivă și echipament sportiv și sunt responsabile pentru zeci de brevete în fiecare an.

În opinia clienților, Decathlon este

locul excelent când e vorba de accesorii sportive sau orice activitate în aer liber. Un magazin cu bun simț, ordonat iar staff-ul cu bun simț. Toate prețurile sunt accesibile și se simte echilibrul în ceea ce privește raportul calitate/preț (fără adausuri colosale și fără rost). Am achizționat tot felul de accesorii și mereu am fost mulțumit de ele pe termen lung. Recomand cu încredere 110%

Păstrați-vă mintea și trupul în echilibru și continuați să faceți #sportacasă.

Citește și:

Poți folosi următorul cupon de reducere pentru a obține discount la componente electronice:

Pentru alte cupoane de reducere apăsați aici

robofun.ro

Leave a Reply

Te-ar mai putea interesa: