crisstel.ro Decathlon - magazinul tău cu produse pentru peste 70 de sporturi, toate sub același acoperiș.

Oferte, promoții și cupoane de reducere Decathlon

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Decathlon – 1500 CADOURI SUB 50 DE LEI

Peste 1700 de produse sportive și accesorii la prețuri de sub 50 lei.

More Less
Expiră la: 31-01-2021
LinkedIn
RUCSAC AVALANȘĂ AIRBAG ARVA REACTOR 24L NEGRU ARVA

Rucsacul airbag este un echipament de securitate ce vă permite să rămâneți la suprafață în timpul unei avalanșe și căruia trebuie să îi asociați purtarea unui DVA, a unei lopeți și a unei sonde. Funcționalitatea rucsacului constă în creșterea volumului corporal, umflând un airbag în jurul acestuia.

More Less
Expiră la: 31-03-2021
LinkedIn
Decathlon – Cadouri sportive – Oferă bucuria de a face sport
Expiră la: 28-02-2021
LinkedIn

Decathlon – magazinul tău cu produse pentru peste 70 de sporturi, toate sub același acoperiș.

Oferte promoții și cupoane de reducere Decathlon Oferte promotii cupoane reducere pachetomat decathlon click collect

decathlon.ro

Oferte promoții și cupoane de reducere Decathlon Oferte promotii cupoane reducere pachetomat decathlon click collect

Cu o misiune nobilă , aceea de a face sportul accesibil tuturor, Decathlon este o companie de producere și desfacere de articole sportive, aparate sportive și îmbrăcăminte din Franța. Decathlon a devenit unul din cei mai mari retaileri de produse sportive la nivel mondial, având peste 1.600 de magazine deschise în 52 de țări din întreaga lume.

Produsele se adresează tuturor, de la începător la expert, de la copii la seniori, și acestea încurajează practicarea sporturilor, mijlocesc înfrângerea timidității și încercarea sporturilor pe care nu știam că le vom testa vreodată.

SportLab tricou pantalon adidas sport antrenament alergare pescuit

decathlon.ro

SportLab tricou pantalon adidas sport antrenament alergare pescuit

Producția internă a echipamentului sportiv prin intermediul mărcilor proprii le oferă un avantaj competitiv. Eficiența astfel rezultată le permite să reducă deșeurile și să ofere produse sportive de calitate superioară într-un mod sustenabil și la cel mai bun raport calitate – preț.

Valorile principale sunt vitalitatea și responsabilitatea. Debordând de energie, entuziasm și idei, echipa Decathlon s-a angajat să ofere tuturor beneficiile sportului. Etosul acesta este echilibrat de o responsabilitate profundă: față de echipă, reciprocă, față de siguranța clienților și față de viitorul planetei.

Rezultatul este o companie dedicată clienților săi, echipei sale și planetei și concentrată pe ideea de a face ca sportul să devină un stil de viață disponibil tuturor.

bandă elastica gantere role Decathlon

decathlon.ro

bandă elastica gantere role Decathlon

Cele 20 de mărci pasiune beneficiază fiecare de câte o echipă de dezvoltare și proiectare dedicată, formată din oameni pasionați de un anumit sport sau de un grup de sporturi. Aceste echipe se ocupă de cercetarea și elaborarea design-urilor inovatoare pentru toate tipurile de îmbrăcăminte sportivă și echipament sportiv și sunt responsabile pentru zeci de brevete în fiecare an.

În opinia clienților, Decathlon este

locul excelent când e vorba de accesorii sportive sau orice activitate în aer liber. Un magazin cu bun simț, ordonat iar staff-ul cu bun simț. Toate prețurile sunt accesibile și se simte echilibrul în ceea ce privește raportul calitate/preț (fără adausuri colosale și fără rost). Am achizționat tot felul de accesorii și mereu am fost mulțumit de ele pe termen lung. Recomand cu încredere 110%

Păstrați-vă mintea și trupul în echilibru și continuați să faceți #sportacasă.

Citește și:

Poți folosi următorul cupon de reducere pentru a obține discount la componente electronice:

Fan Carnival
Up to 40%
Expiră la: 01-04-2024
LinkedIn

Pentru alte cupoane de reducere apăsați aici

Leave a Reply