Măsti anti microbiene cu ioni de argint

Oferte si promoții Măsti antimicrobiene cu ioni de argint

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

ProMask vine cu o ofertă de măști reutilizabile anti microbiene cu ioni de argint.

Cum protejează ionii de argint?

Argintul ajungând în contact cu organismele unicelulare (bacterii, ciuperci, viruși), stopează funcțiile vitale ale acestora, astfel încât în scurt timp acestea sunt distruse . Distrugând structura învelișului le împiedică acestora înmulțirea. Referitor la ciuperci şi bacterii, particulele de argint blochează funcționarea unei enzime vitale din componența acestora, în scurt timp realizându-se anihilarea lor.

Măsti antimicrobiene ioni argint ProMask bacterii ciuperci virus covid 19

ro.promask.eu/%20

Măsti antimicrobiene ioni argint ProMask bacterii ciuperci virus covid 19

Filtrele ProMask + 5 au o protecție antibacteriană specială cu ioni de argint. Fiecare filtru poate fi spălat cu masca de până la 6 ori și apoi eliminat.

FILTRUL

Fiecare mască ProMask Flexy 5 vine cu un set de 5 filtre, tratate cu protecție antibacteriană specială cu ioni de argint. Seturi de filtre suplimentare disponibile pentru cumpărare.

materiale filtru măsti fashion materiale filtru măsti fashion

Filtru mască ProMask reutilizabil Filtru mască ProMask reutilizabil

REUTILIZABIL

Fiecare mască ProMask poate fi utilizată din nou după spălarea acesteia la o temperatură de aproximativ 40-60 grade. Filtrul măștii trebuie schimbat la fiecare 6 zile.

Toate materialele utilizate pentru măști sunt de origine europeană și au certificat Oeko-Tex

Cum se introduce filtrul în masca?

Filtrele ProMask + 5 au o protecție antibacteriană

Filtrele ProMask + 5 au o protecție antibacteriană

Citește si:

Noutăți:

Ultimele 12 ore | Ziare.com Ultimele 12 ore – Ziare.com. Aboneaza-te la RSS-ul cu stirile din Ultimele 12 ore prezentate de Ziare.com.

 • Next Generation. Relansarea Proiectului European si capcanele asteptarilor prea inalte
  on 28 May 2020 at 21:00

  In toate sensurile si modurile posibile de a intelege acest termen, cu sau fara ghilimele, Noua Generatie a Uniunii Europene va trebui sa treaca in anii care urmeaza testul de validare istorica. Sa confirme asteptarile.

 • Chichitele smecherosului Tudorel Toader
  on 28 May 2020 at 21:00

  Neobrazarea fostului ministru Tudorel Toader, atunci cand sustine ca Ministerul Justitiei n-ar avea competenta sa propuna revocarea sa din calitatea de membru al Comisiei de la Venetia, nu are asemanare decat cu impertinenta fostului premier Viorica Dancila, atunci cand sustinea ca vinovat de revocarea doamnei Kovesi n-ar fi guvernul condus de dansa, ci presedintele Iohannis, intrucat dumnealui a aprobat respectiva revocare (la insistentele Guvernului si la presiunea partizana a CCR, …

 • Minciunile testarilor dnei Firea
  on 28 May 2020 at 21:00

  Testarile Covid electorale ale Gabrielei Firea ar putea deveni subiect international, dupa ce domnia sa a gasit cu cale sa introduca in jocul de imagine institutii straine foarte atente cu imaginea lor. Adica raul produs ar putea fi nu numai o eronata imagine asupra trecerii coronavirus prin Bucuresti, ci si un prejudiciu international.

 • Un mozaic roman intact, descoperit intr-o vie din Verona (Video&Galerie foto)
  on 28 May 2020 at 21:00

  Tocmai cand credeam ca 2020 nu ne mai poate aduce nimic bun, vesti neasteptate vin tocmai din Italia, tara greu incercata de pandemia de coronavirus. Sub o vie din Verona s-a gasit un mozaic roman aproape intact.

 • Dovada clara ca, in vremuri grele, dinozaurii din Jurassic apelau la canibalism
  on 28 May 2020 at 21:00

  In vremuri in care hrana se gasea foarte greu, dinozaurii din Jurassic puteau ajunge si in situatia extrema de a manca un seaman, arata un studiu recent.

Poți folosi următorul cupon de reducere

VESTĂ DE FLOTABILITATE REVERSIBILĂ 50N IZEBER2 ALBASTRU/ GRI/ PORTOCALIU BĂRBAŢI TRIBORD

Concepută pentru navigație în zona coastei. Protejează și de frig. Vestă confortabilă, ce protejează împotriva vântului. Respectând norma 50 Newtoni, vesta plutește la căderea în apă.

More Less
10%
Expiră la: 31-12-2020
LinkedIn

Pentru alte cupoane de reducere apăsați aici

Leave a Reply