You are currently viewing Politica celor 60 de zile aplicată de magazinul Banggood

Politica celor 60 de zile aplicată de magazinul Banggood

În conformitate cu politica celor 60 de zile, cererile de rambursare pot fi formulate numai după această perioadă. Timpul total de livrare este suma timpului de prelucrare și a timpului de transport. După lansarea unei comenzii urmează perioada de așteptare. Magazinul va trimite automat 2 email-uri, unul după efectuarea plății și unul la plecarea trimiterii.

epantofi.ro

În funcție de transportatorul ales trimiterile pot fi urmărite sau nu (tracked ori un-tracked). Standard shipping, cel gratuit este neurmărit la o valoare mai mică de 30$.Transportatori și termene la comenzile online.

Metode de transport Timp transport
( zile lucrătoare )
Informații
European Railway Direct Mail 40-50 Tracked
Standard Shipping 7-35 Not Tracked
EU Priority Line 7-15 Tracked
Electric Vehicle Direct Mail 12-19 Tracked
Expedited Shipping Service 5-8 Tracked
EMS Express Mail Service 7-15 Tracked
Air Parcel Register 7-35 Tracked

Observăm că durata transportului este în zile lucrătoare. Din experiența mea, în ultimul an, compania logistică a acestui magazin s-a perfecționat foarte mult astfel încât trimiterile ajung într-o perioadă medie de 30 zile. Am avut o comandă neurmărită ( not tracked) sosită în 13 zile.

Pentru depozitul din China se aplică politica celor 60 de zile iar pentru cel din Europa, în cazul nostru,  30 de zile. În situația în care din anumite motive trimiterea nu a ajuns în acest interval, după 60 de zile se face cerere de rambursare care se aprobă după verificarea datelor. Nu se aprobă rambursarea în următoarele situații:

  • Întârzieri cauzate de cumpărător prin completarea datelor de livrare  incorecte și/sau incomplete;
  • Întârzieri cauzate de incidente de  forță majoră, cum ar fi dezastre naturale sau războaie;
  •  Comandă neasigurată care este pierdută sau furată. Asigurarea este o opțiune la lansarea comenzii și este o sumă nesemnificativă pe care vă recomand să o aprobați;
  • Întârzieri cauzate de situații ce ies de sub controlul companiei logistice Banggood cum ar fi sărbătorile legale prelungite sau probleme la controalele vamale. Taxe si comisioane vamale la cumpăraturile online din China

Ce înseamnă concret 60 de zile, care este prima zi și care ultima? Centrul de contact, poate să încerce să ne bulverseze că au trecut doar n zile de la transport, însă aceste zile conform site-ului oficial se calculează ca sumă a perioadei de procesare și a perioadei de transport. Timpul de procesare este timpul scurs între data plasării comenzii și data trimiterii ei. Timpul de deplasare este timpul dintre data expedierii și data predării trimiterii. Iată deci că timpul total de livrare se calculează din ziua plasării comenzii  până la livrarea acesteia. Abia după trecerea celor 60 de zile se pot face cererile de rambursare.

Citește și:

Poți folosi următorul cupon de reducere pentru a obține discount la componente electronice:

Pentru alte cupoane de reducere apăsați aici

robofun.ro

Leave a Reply